Kategoriarkiv: Nyheder

Vi holder øje med situationen …

Vi passer godt på alle de mange programmer, plaketter og diplomer som vi ikke nåede at uddele! 🎶
Pas nu rigtig godt på hinanden til vi ses igen, således vi kan få fuldført hele USK-forløbet med den sidste dag i Slagelse også.
Straks der er nyt, giver vi lyd!

Konkurrencedagen i Slagelse er aflyst!

Udsættelse af Unge Spiller Klassisk konkurrencedag på Slagelse Musikskole d. 14. marts.

Unge Spiller Klassisk (USK) har netop modtaget besked om, at Slagelse Kommune aflyser alle offentlige arrangementer grundet Corona situationen.

Det betyder, at USK’s 3. konkurrencedag, lørdag d. 14. marts 2020, IKKE kan gennemføres, men udsættes til senere afvikling.

Det er selvfølgelig ærgerligt for alle jer, der har øvet og øvet, men vi respekterer naturligvis myndighedernes beslutninger vedr. den aktuelle Corona-situation.

Vi vender tilbage med en ny dato, så hurtigt som det er muligt, og håber at se jer igen.

På Unge Spiller Klassisk’s vegne,

Lene Simonsen,
konkurrenceleder.

Konkurrencerne bliver afholdt …

Kære deltagere i USK 2020

Fra sidste års konkurrence i Greve

Weekendens to USK konkurrencer vil blive afholdt. På baggrund af seneste melding fra statsministeren vedr. Corona-virus beredskabet, har vi valgt at gennemføre, da ingen af dagene har over 1000 mennesker samlet.

Vi opfordrer selvfølgelig til at vi undgår håndtryk og kram og i det hele taget gebærder os efter de anvisninger, der kommer fra myndighederne. Til gengæld så klapper vi ekstra højt, meget og gerne!

 

Vi bliver rigtig mange i år – 134 deltagere fordelt på de tre konkurrencedage. Vi er selvfølgelig rigtig glade for denne store opbakning og tilslutning til årets konkurrence. Men det er også lidt af et puslespil at lave programmer. Lige nu er programmerne ude til en sidste korrektur inden de går retur til trykkeren en sidste gang. Senest om 2 uger vil du modtage dit deltagerbrev 🙂

Unge Spiller Klassisk 2020 datoer

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du har mulighed for at deltage i næste års udgave af Unge Spiller Klassisk. Vi glæder os til at høre dig spille!

7/3-2020 Den Musiske Skole i Greve

8/3-2020 Vordingborg Musikskole

14/3-2020 Slagelse Musikskole

De sidste to vinderkoncerter i 2019

Vinderkoncerterne med vores seks udvalgte USK-solister og Ensemble Storstrøm er godt i gang. I søndags havde vi præmiere i Borup Kulturhus og i aften går det løs i Maribo og i morgen i Opstandelseskirken i Albertslund. Vi glæder os til at spille for jer!