Tak for USK 2016

Tak til alle medvirkende for et helt igennem fantastisk USK 2016. Alle deltagere har været super godt forberedte og har virkelig duperet dommerne gang på gang. Kæmpe tak til alle der har hjulpet de unge musikere på vej, lærere og akkompagnatører, samt forældre og alle de frivilllige kræfter som gør, at dagen flyver afsted og at alt bare klapper.

Tak til alle dommerne og hele organisationen af lokale tovholdere bag Unge Spiller Klassisk Region Sjælland og Bornholms tre konkurrencedage.

Endnu engang tillykke til alle med diplomer og priser. Vinderne af solistpladserne på tournéen med Storstrøms Kammerensemble i september måned, får besked snarest. Navnene offentliggøres her på FB + på hjemmesiden hurtigst muligt. Der er fundet vindere fra både Slagelse-dagen, Guldborgsund-dagen og fra Greve-dagen.

Man kan finde billeder fra alle USK konkurrencedagene på Facebook